Technical Marketeer

Jan

Jan komt Solar Monkey versterken als Technical Marketeer! Hij is student Economie en Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en komt zijn opgedane kennis nu in de praktijk brengen.

Mail Jan
LinkedIn

Jan is Technical Marketeer Monkey

Technical Marketeer

Jan

Jan komt Solar Monkey versterken als Technical Marketeer! Hij is student Economie en Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en komt zijn opgedane kennis nu in de praktijk brengen.

Mail Jan
LinkedIn

Jan is Technical Marketeer Monkey

Mijn rol binnen het team

Toen de Solar Monkey nog een aapje was en ik nog een studentje, ben ik als marketing stagiair het bedrijf ingerold. Nu houd ik me bezig met content marketing en SEO. Als jij zoekt ‘zonnepanelen software’, dan moet je ons vinden. En als dat niet zo is, moet ik aan de bak.

Drijfveren

Ik vind het fantastisch om te leren. Toen ik voor het eerst bij Solar Monkey kwam, wist ik niks van marketing. Maar er werd genoeg ruimte geboden om mezelf te ontwikkelen. Nog steeds ben ik dagelijks bezig uit te vogelen wat beter kan. Het moment dat het af is, ben ik weg. Gelukkig is het nooit af.

De ideale werkdag

Het liefst ben ik de hele dag aan het brainstormen. We hebben een super marketing team met slimme mensen. Er is niks beter dan na een dag sparren uit te komen op een geniaal plan hoe we de marketing weer naar een hoger niveau gaan tillen. Let’s go!

Ik als aap

De Neusaap vind ik grappige dieren. Ze zijn trots op hun Octo-achtige neus (van Spongebob) en vrouwtjes selecteren de mannetjes op de grootte van hun neus. Bovendien, het verhaal gaat dat deze apen in Indonesia Orang Belanda worden genoemd, oftewel: de Nederlander. Indonesiërs vonden de gelijkenis sprekend toen de Nederlanders voet op Borneo zette, met hun grote neus en dikke buik.