Voeg rollen en rechten toe per gebruiker

Binnen een bedrijf met verschillende werknemers is het niet altijd wenselijk dat iedereen beschikking heeft over alle functies.Zo kan er per ongeluk een instelling aangepast worden of wordt er onbedoeld een project verwijderd. Met beperkte rechten voor een deel van het bedrijf, wordt dit probleem opgelost. De rollen & rechten update maakt het mogelijk om eenvoudig per gebruiker een rol aan te maken. De verschillende rollen hebben verschillende gebruiksrechten. Op die manier helpt deze mooie ontwikkeling jou om je gebruikers op te schonen en meer structuur aan te brengen.

Verschillende rollen en rechten

Goede voorbeelden van rechten die eventueel beperkt zouden kunnen worden, zijn bijvoorbeeld het aanpassen van de voorkeuren. Zo kan er niet per ongeluk onjuiste pakket of stukprijzen worden ingevoerd.. Een ander voorbeeld is het bekijken van projecten: kan iedereen alle projecten zien, of mag een gebruiker alleen zijn/haar eigen projecten openen en bewerken? Het is handig om hier goed over na te denken.

Bij Solar Monkey helpen we je daar graag bij. Samen kijken we naar de beste verdeling van rollen en rechten binnen jouw bedrijf. Let op, je kunt deze verdeling zelf niet aanpassen. Wij stellen dit voor je in!

Interesse?

Het is handig dat niet iedereen alle rechten heeft om alles te doen of aan te passen. Het inbouwen van verschillende rollen brengt zo een stukje veiligheid en controle. Interesse in deze nieuwe feature? Neem dan hier contact en voor slechts 99,- implementeren we samen met jou de optimale verdeling van rollen en rechten!

2021-07-27T14:28:06+01:00