“Met een combinatie van luchtfoto’s, 3D hoogtedata en intelligente software nemen wij een grote stap in de richting van een oplossing!”

 

Inmiddels hebben we alle foto’s van 2018 bewerkt en ingeladen. Met de resolutie van 10 cm per pixel kunnen jouw legplannen nauwkeurig worden gemaakt! Natuurlijk blijven alle luchtfoto’s van de voorgaande jaren ook altijd beschikbaar.

 

Het passend maken van jouw legplannen

Het kan de beste installateurs overkomen… online legplannen die in de praktijk niet passen. Dat is natuurlijk ontzettend frustrerend en brengt veel onnodige zorgen met zich mee. De oorzaak van deze situaties ligt vaak aan het perspectief van de luchtfoto en de bepaling van de dakhoek. De luchtfoto’s worden namelijk ingeschoten vanaf een bepaalde hoek.

De oplossing voor dit probleem is niet simpel, maar met een combinatie van luchtfoto’s, 3D hoogtedata en intelligente software hebben wij een grote stap in de richting van een oplossing gevonden!
 

Intelligente software

Het zal je vast niet verbazen, maar een intelligente software is toch wel erg belangrijk. Om grote problemen uit de weg te gaan zorgt onze software er bijvoorbeeld voor dat het perspectief op de luchtfoto’s zo exact mogelijk wordt berekend en dat de panelen direct worden mee geschaald. Dat is niet alles, want op basis van de 3D hoogtedata, wordt ook nogeens de dakhoek automatisch berekend. Probleem opgelost!

Op deze manier kan je direct en zonder zorgen aan de slag met jouw project! Kijk maar eens mee:

 

Interesse om de software van dichtbij te zien presteren? Activeer jouw gratis demo-account via onderstaande knop en ontdek alle handige functies van Solar Monkey!

Activeer jouw demo-account

Heb jij ook de ambitie om groter te worden? Wij helpen je vooruit! Probeer eens een gratis webinar.

Jan Pieter, Chief Monkey

Stay informed by subscribing to the newsletter

Waar wacht je nog op?

Sluit je aan bij de honderden installateurs
die al zorgeloos de zon verkopen.

Gratis proberen