“Uw contract is vorige week stilzwijgend voor een jaar verlengd, u kunt nu dus uw abonnement niet opzeggen”, dat is wel het laatste bericht waar jij als flexibele ondernemer op zit te wachten. Toch zien we lange opzegtermijnen veel voorkomen in de markt. Waarom? Omdat ze anders het risico zouden lopen dat hun klanten rond gaan shoppen en naar de concurrent gaan.

Bij Solar Monkey hebben we daar een wat andere kijk op. Onze klanten hebben géén opzegtermijn, en kunnen dus per direct opzeggen of overstappen. Sterker nog: we werken met een niet-goed-geld-terug regeling op de maandelijkse kosten. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden dat al onze klanten te allen tijde tevreden zijn. Natuurlijk komt het voor dat er klachten of wensen zijn. We leveren software en helaas zijn bugs en storingen soms onoverkomelijk. Bovendien is de software nog lang niet uit ontwikkeld en we hebben ontzettend veel ideeën om deze verder te verbeteren.

Het hanteren van géén opzegtermijn houdt ons scherp en klantgericht

Of we dan niet bang zijn dat onze klanten bij het minste of geringste overstappen? Nou, soms misschien wel. Maar dat is hun goed recht. Het overstappen van een klant zien we als een teken dat wij als dienstverlener hebben gefaald om de klant 100% tevreden te stellen. Het hanteren van géén opzegtermijn houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we altijd tot het uiterste gaan om het beste te leveren. Bij een probleem of wens van de klant gaan we in overleg om een nog betere dienst neer te zetten, daar werken we in samen. Daarom kunnen we trots zeggen dat we een klantretentie van 100% hebben.

Bij Solar Monkey geloven we dat je alleen een duurzame business kunt bouwen op basis van wederzijds vertrouwen en respect en dat het product voor zichzelf moet spreken. Dat is waar we voor staan en waar we groot mee gaan worden, samen met onze klanten.

Ook ervaren hoe het is met ons te werken? Vraag hier een demo-account aan.

Gratis Demo-Account

Benjamin Verwest, Comfort Partners|TBI:

“Met intelligente software van Solar Monkey ontwerpen we binnen een aantal minuten een zonnepaneel systeem op maat. We draaien automatisch onze eigen offerte uit in in onze eigen huisstijl. Een kostenbesparende maatregel omdat alles automatisch wordt berekend! Daarnaast kunnen wij als Comfort Partners onze klanten veel meerwaarde bieden met een Zonnegarant opbrengstgarantie.”

Heb jij ook de ambitie om groter te worden? Wij helpen je vooruit! Probeer eens een gratis webinar.

Jan Pieter, Chief Monkey

 • Oh, en dit is onze mascotte, de aap Albert.
  Albert wil dat jij tevreden bent 😉

Stay informed by subscribing to the newsletter

  Waar wacht je nog op?

  Sluit je aan bij de honderden installateurs
  die al zorgeloos de zon verkopen.

  Gratis proberen