Ons verhaal

Het verhaal van de oprichters

De markt van zonne-energie was hard groeiende maar tegelijkertijd nog onvolwassen en weinig efficiënt. Hier zagen oprichters Mels en Jan Pieter vier jaar geleden veel potentie voor verbetering en dus een kans om het verschil te maken. Solar Monkey groeide snel tot marktleider van zonnepanelensoftware in Nederland.

Onze missie

Met onze innovatieve software ontwerpen installateurs van zonnepanelen op afstand binnen één minuut een volledig zonnepaneelsysteem. Daarmee helpen we hen vele malen effectiever te werken en geven we een grote boost aan de markt van zonnepanelen. Jaarlijks worden er in Nederland al meer dan 100,000 zonnepaneelsystemen met onze software mogelijk gemaakt. Ná installatie hebben we een service, Zonnegarant, die de prestaties van de zonnepanelen analyseert om een optimaal resultaat te garanderen.

Onze cultuur

Binnen Solar Monkey krijg je veel ruimte voor jouw ideeën en ontwikkeling. We verwachten dat je gepassioneerd bent en een grote drive hebt om doelgericht te presteren. We zijn een ambitieuze organisatie, waar je enerzijds veel verantwoordelijkheid krijgt en anderzijds genoeg begeleiding om veel te leren op zowel sociaal als technisch vlak.

Bekijk alle functies
solarmonkey_teamfoto_hd