Even voorstellen: Ruud Kappert

Recentelijk hebben wij veel nieuw talent mogen verwelkomen binnen ons team. In deze blog stellen wij jou aan één van deze toppers voor: Ruud Kappert. Ruud is binnen ons team verantwoordelijk voor support, wat betekent dat hij verantwoordelijk is voor het beantwoorden van vragen die jullie hebben over onze software zodat jullie snel weer aan de gang kunnen! Om jullie een beeld te geven wie Ruud is naast zijn werk en hoe hij bij ons terecht gekomen is hebben wij hem een paar vragen gesteld. Veel leesplezier gewenst!

 

Zou je jezelf willen voorstellen?

Ik ben Ruud Kappert, 31 lentes jong en oorspronkelijk kom ik uit Limburg. Intussen heb ik het prachtige Limburgse heuvellandschap ingeruild voor het Franse Chamonix. Alhoewel het niet de heuvels zijn die ik van vroeger gewend ben, is het uitzicht over de Mont Blanc vanaf mijn terras ook verre van vervelend!

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik zou mezelf omschrijven als een echte sportfanaat, zo heb ik tijdens onze laatste strategiedag één van onze teamleden de kans geboden om een 1-op-1 bootcamp met mij te winnen. Om ervoor te zorgen dat ik naast het sporten ook verder goed voor mijn lichaam zorg eet ik ook veel fruit, intussen zou je dit een hobby kunnen noemen. Als laatste daag ik mezelf graag uit en speel ik graag met de krachten van de natuur om zo het meeste uit mezelf te halen.

Hoelang werk je intussen voor Solar Monkey?

Sinds het begin van dit kalenderjaar, acht maanden sterk dus! Nu ik er zo over nadenk klinkt dat toch wel langer dan het voelt, time flies when you are having fun!

Wat doe jij precies voor Solar Monkey?

Ik werk voor Operations & Support, wat betekent dat ik het eerste aanspreek punt ben wanneer gebruikers van ons een vraag hebben over de software. Op die manier zorg ik ervoor dat zij zo snel mogelijk weer door kunnen met het maken van legplannen en offertes. Buiten Operations & Support zet ik me op de achtergrond in voor een gezonde thuiswerk cultuur. Aangezien wij een team hebben dat geografisch gezien ver uit elkaar ligt, vind ik het erg belangrijk dat elk teamlid lekker in hun vel zit en wil ik daar graag een aanspreekpunt voor zijn. Support extern en intern dus! 

Hoe ben jij bij deze functie terechtgekomen?

Het liefst had ik nu natuurlijk een heel bijzonder verhaal verteld hoe ik bij Solar Monkey kwam, maar een succesverhaal hoeft niet altijd speciaal te zijn. Ik kwam bij deze functie uit via LinkedIn, niet heel origineel maar wel heel effectief. Bas, één van onze product managers binnen het team, heeft mij zowaar gerecruit voor deze functie. 

Jong, onbevangen en ambitieus. Woorden die ik ook aan mezelf zou koppelen dus dat voelt wel fijn voor mij.

Wat zijn jouw eerste indrukken van het team?

Jong, onbevangen en ambitieus. Woorden die ik ook aan mezelf zou koppelen dus dat voelt wel fijn voor mij. Hierdoor kan ik mezelf goed identificeren met de andere leden van het team en creëer je snel een band. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik mij snel kon vinden in de visie van het team en mij snel thuis voelde.

Wat vind jij tot nu toe het leukste aan Solar Monkey?

De vrijheid die het mij en denk ik iedereen biedt om remote te kunnen werken. In mijn geval faciliteert het mij om mijn passie voor en na werk iedere dag uit te kunnen voeren! Dit geeft mij veel energie en zo kan je net dat stapje extra zetten, zowel tijdens het werk als buiten het werk om.

Wat zou jij tegen potentiële nieuwe Monkeys willen zeggen als zij dit lezen?

Join the club, ga voor een betere en groene wereld, en volg je hart en passie!

Openstaande functies

Ben jij na het verhaal van Ruud ook geïnspireerd en wil jij weten welke functies wij binnen ons team op het moment open hebben staan? Klik dan op de link hieronder!

Vraag nu je gratis demo of een vrijblijvend gesprek aan 👇

Lees verder

Hoe beïnvloedt warmte de prestaties van zonnepanelen?

Hoe beïnvloedt warmte de prestaties van zonnepanelen?

Met de komst van de zomer stijgt de temperatuur drastisch, dit komt vooral door het grote aantal uren zon dat we op de dag hebben. We zijn geneigd te denken dat zonnepanelen minder opladen als het bewolkt is, maar is dit waar? De prestaties van fotovoltaïsche panelen...

Fotovoltaïsche laadregelaar voor batterijen

Fotovoltaïsche laadregelaar voor batterijen

Met de trend in 2021 om batterijen te integreren in installaties voor eigen verbruik, is het belangrijk om het belang van een fotovoltaïsche regelaar en zijn functies te kennen, dus...   Wat is een fotovoltaïsche laadregelaar? Zoals de naam al doet vermoeden, is...