Stage Marketing

Hallo brutale aap! Ben jij een creatieve doener en kun jij een nieuw idee positief onder de aandacht brengen? Weet jij van iedere aankondiging altijd weer een feestje te maken? En weet je ook nog een ingewikkeld probleem in simpele woorden uit te leggen? Dan ben je wellicht geschikt als marketing Monkey!

Marketing bij een startup brengt veel interessante vraagstukken met zich mee. Misschien heb je al ervaring en skills. Misschien heb je vertrouwen in je eigen leercurve. Wij leren je graag kennen om te bespreken hoe jij met de juiste tools en persoonlijkheid bijdraagt aan onze ambities voor de toekomst van zonne-energie.

Als stagiair zul je betrokken zijn bij het bepalen van de strategie, het uitvoeren van alle communicatie die hieruit voortkomt en het meten/optimaliseren van de resultaten. Denk aan nieuwsbrieven, social media, beursmateriaal en creatieve marketing acties. Binnen Solar Monkey krijg je veel ruimte om jouw ideeën daadwerkelijk op de kaart te zetten in samenwerking met het team. We verwachten dat je gepassioneerd bent en een grote drive hebt om doelgericht te presteren. Daarnaast heb je een goede schrijfvaardigheid en communicatieve skills nodig. Een extra bonus is handigheid met het creëren van visuele content. In ruil hiervoor geven we een gave stage bij een ambitieuze organisatie, waar je genoeg begeleiding krijgt om veel te leren.

Wie ben jij?

 • HBO- of WO-student en op zoek naar een toffe stage

 • 3 tot 5 dagen per week beschikbaar, minimaal 3 maanden

 • Leergierig en open voor feedback.

 • Een relevante opleiding

 • Je spreekt ook redelijk Engels, want ons team is internationaal, net als onze ambitie

Wat wij je bieden:

 • Maak impact bij een startup die hard aan het groeien is.

 • Jij gaat meewerken aan onze missie om de energietransitie te versnellen.

 • We maken software en services voor een wereld met meer zonne-energie.

 • De inspirerende omgeving van Yes!Delft: Europa’s grootste Tech Incubator.

 • Een ambitieus en vaardig team met een sterke drang naar persoonlijke ontwikkeling.

 • Flexibiliteit qua inrichting van jouw stage en werktijden.

Over Solar Monkey

Met onze innovatieve software ontwerpen installateurs van zonnepanelen op afstand binnen één minuut een volledig zonnepaneelsysteem. Daarmee helpen we hen vele malen effectiever te werken en geven we een grote boost aan de markt van zonnepanelen. Jaarlijks worden er in Nederland al meer dan 100,000 zonnepaneelsystemen met onze software mogelijk gemaakt. Ná installatie hebben we een service, Zonnegarant, die de prestaties van de zonnepanelen analyseert om een optimaal resultaat te garanderen.

Zelf zijn we een organisatie van slechts vier jaren jong. Binnen korte tijd zijn we uitgegroeid tot marktleider in Nederland en onze ambitie is om dat ook wereldwijd te worden. We beseffen ons dat een gemotiveerd team de allerbelangrijkste factor is in een groeiend bedrijf. Ons huidige team is ontzettend breed, van de slimste software ontwikkelaars tot de meest gevatte business developers.

Bij Solar Monkey werk je samen met 14 collega’s en een handjevol stagiairs in een ondernemende en dynamische omgeving. Het wiel is nog niet altijd voor je uitgevonden en je zult proactief en ondernemend moeten zijn. Tegelijkertijd steken we veel energie in goede training en een constructieve feedback cultuur, zodat iedereen zichzelf optimaal kan ontwikkelen.

Interesse? Stuur een korte motivatie en je CV per email op marieke@solarmonkey.nl | Ook voor meer informatie kan je Marieke mailen of bellen (06-11914259).

Loop voorop met onze nieuwsbrief