Stage Operations

We leveren monitoring diensten aan consumenten met zonnepaneel systemen. Daar kan van alles mee aan de hand zijn, van kabelbreuken tot vieze panelen tot een weggevallen internet verbinding. Ook zijn we nog volop bezig onze processen te automatiseren. Elke keer maken we verbeteringen met de hand totdat het proces duidelijk is en door onze developers in code kan worden gegoten.

Omdat we hard groeien komen we hier handen en brains bij te kort. Je zult onder leiding van Harm onze klanten te woord staan en zo goed mogelijk hun problemen verhelpen. Verder help je met het creëren van overzicht in nieuwe onregelmatigheden en het proces te optimaliseren.

Wie ben jij?

  • HBO- of WO-student en op zoek naar een toffe stage

  • 3 tot 5 dagen per week beschikbaar, minimaal 3 maanden

  • Leergierig en open voor feedback.

  • Je spreekt ook redelijk Engels, want ons team is internationaal, net als onze ambitie

Wat wij je bieden:

  • Maak impact bij een startup die hard aan het groeien is.

  • Jij gaat meewerken aan onze missie om de energietransitie te versnellen.

  • We maken software en services voor een wereld met meer zonne-energie.

  • De inspirerende omgeving van Yes!Delft: Europa’s grootste Tech Incubator.

  • Een ambitieus en vaardig team met een sterke drang naar persoonlijke ontwikkeling.

  • Flexibiliteit qua inrichting van jouw stage en werktijden.

Over Solar Monkey

Met onze innovatieve software ontwerpen installateurs van zonnepanelen op afstand binnen één minuut een volledig zonnepaneelsysteem. Daarmee helpen we hen vele malen effectiever te werken en geven we een grote boost aan de markt van zonnepanelen. Jaarlijks worden er in Nederland al meer dan 100,000 zonnepaneelsystemen met onze software mogelijk gemaakt. Ná installatie hebben we een service, Zonnegarant, die de prestaties van de zonnepanelen analyseert om een optimaal resultaat te garanderen.

Zelf zijn we een organisatie van slechts vier jaren jong. Binnen korte tijd zijn we uitgegroeid tot marktleider in Nederland en onze ambitie is om dat ook wereldwijd te worden. We beseffen ons dat een gemotiveerd team de allerbelangrijkste factor is in een groeiend bedrijf. Ons huidige team is ontzettend breed, van de slimste software ontwikkelaars tot de meest gevatte business developers.

Bij Solar Monkey werk je samen met 14 collega’s en een handjevol stagiairs in een ondernemende en dynamische omgeving. Het wiel is nog niet altijd voor je uitgevonden en je zult proactief en ondernemend moeten zijn. Tegelijkertijd steken we veel energie in goede training en een constructieve feedback cultuur, zodat iedereen zichzelf optimaal kan ontwikkelen.

Interesse? Stuur een korte motivatie en je CV per email op marieke@solarmonkey.nl | Ook voor meer informatie kan je Marieke mailen of bellen (06-11914259).

Loop voorop met onze nieuwsbrief