Solar Monkey is marktleider in zonnepanelen software in Nederland en is klaar voor internationale stappen! Eerste bestemming: België. Ben jij de Belgische commerciële professional die ons verder helpt groeien?

We zoeken een gedreven en gepassioneerde hartendief, die de sales-strategie uitzet, nieuwe klanten aantrekt en bestaande klanten tot tevredenheid bedient. Heb je ervaring met sales of accountmanagement en geniet je van veel dynamiek en een sterke klantrelatie? Woon je in België en heb je een sterk netwerk? Wordt je enthousiast van een uitdaging die je zelfstandig op kunt pakken? Lees dan snel verder en neem contact op.

 

Over Solar Monkey

Met onze innovatieve  software ontwerpen installateurs van zonnepanelen op afstand binnen één minuut een volledig zonnepaneelsysteem. Daarmee helpen we hen vele malen effectiever te werken en geven we een grote boost aan de markt van zonnepanelen. Jaarlijks worden er in Nederland al meer dan 100,000 zonnepaneelsystemen met onze software mogelijk gemaakt. Ná installatie hebben we een service, Zonnegarant, die de prestaties van de zonnepanelen analyseert om een optimaal resultaat te garanderen.

 

Zelf zijn we een organisatie van slechts drieëneenhalf jaren jong. Binnen korte tijd zijn we uitgegroeid tot marktleider in Nederland en onze ambitie is om dat ook wereldwijd te worden. We beseffen ons dat een gemotiveerd team de allerbelangrijkste factor is in een groeiend bedrijf. Ons huidige team is ontzettend breed, van de slimste software developers tot de meest gevatte business developers.

 

Bij Solar Monkey werk je samen met 14collega’s en een handjevol stagiairs in een ondernemende en dynamische omgeving. Het wiel is nog niet altijd voor je uitgevonden en je zult proactief en ondernemend moeten zijn. Tegelijkertijd steken we veel energie in goede training en een constructieve feedback cultuur, zodat iedereen zichzelf optimaal kan ontwikkelen.

Jouw rol: exploiteren van een nieuwe markt

Je zult in een periode van ongeveer twee maanden alle kneepjes van onze producten leren in Nederland met hulp van onze Nederlandse collega’s. Vervolgens zal je een leidende rol nemen in de ontwikkeling in België. We verwachten in 2019 een snelle en sterke entree te gaan maken en daar ben jij de meest belangrijke speler in. Als Belgische accountmanager ben jij de persoon die klanten begeleidt bij het in gebruik nemen van onze solar ontwerpsoftware en aanverwante diensten.

Veel aanvragen van potentiële klanten komen direct bij ons binnen, naar aanleiding van onze reputatie in de markt. Ook zullen we in januari op de Intersolution beurs staan in Gent. Daar verwachten we veel respons en met een goed gevulde salesfunnel vandaan te gaan. Daarnaast zul jij zelf pro-actief de meest toonaangevende partijen op gebied van solar benaderen voor een partnership.

Trainingssessies verzorg je online of op locatie, zodat klanten direct goed aan de slag kunnen. Vervolgens bouw je een sterke relatie op, waarbij jij onze klanten helpt hun bedrijfsprocessen zo goed mogelijk in te richten met behulp van Solar Monkey. Tegelijkertijd verzamel je alle ontwikkelingen en feedback uit de markt, die je met de directie overlegt om een effectieve strategie neer te kunnen zetten.

Nadat je volledig up and running bent zul je grotendeels zelfstandig werken in België, en ongeveer 3 keer per maand in Nederland afspreken voor een update. Als de zaken volgens verwachting gaan zul je binnen een jaar 1-2 extra Belgische collega’s mogen verwelkomen. Bij succes in de Belgische markt is de kans groot dat we daarna naar Frankrijk doorstromen.

Wat wij jou te bieden hebben:

  • een marktconform salaris
  • Een lease-auto.
  • Bij goede prestaties een aandelenpakket waarmee je financieel sterk profiteert van de groei van het bedrijf.
  • Veel flexibiliteit en de mogelijkheid zelf je werkweek in te delen.
  • Een grote uitdaging waarmee je veel resultaat kunt boeken.
  • Een platte en open organisatie met veel ruimte voor persoonlijke groei.

Solar Monkey story:

Solar Monkey Galgenwaard
Team Solar Monkey tussen 3500 zonnepanelen op de Galgenwaard
De deal wordt besloten met het sabreren van een fles champagne
team in delft
Zonnepanelen TU
yesdelft mark rutte
BNR

Denk jij dat je samen met ons de Belgische markt kunt veroveren? Dan ontvangen wij graag een korte motivatie en je CV per email op janpieter@solarmonkey.nl . Voor meer informatie kan je Jan Pieter mailen of bellen (+316-14974734).