Connect+: De meest effectieve manier om te adverteren en je klanten te bereiken

De tool in de zonne-energiesector om automatisch in contact te komen met je klanten! Stuur moeiteloos elke maand e-mails naar je klantenportfolio die aanspreken en genereer mogelijk leads. - 377% effectiever dan je nieuwsbrief.

Dit is Connect+

Emailadvertenties

Solar Monkey Connect+ NL Heat pump AD

Maak eenvoudig advertenties voor je non-PV producten, verwijzingsprogramma’s, servicecontracten of PV-uitbreidingen met behulp van onze snelle AI of professionals.

Opbrengstrapporten via mail

Solar Monkey Connect+ NL report

Je advertenties worden gepresenteerd in op maat gemaakte opbrengstrapporten, die elke maand direct bij je klanten in de inbox belanden.

Klantbetrokkenheid

Solar Monkey Connect+ NL email

Klanten die geïnteresseerd zijn in je advertentie delen hun gegevens en worden hierdoor leads die je kunt opvolgen. We leggen ook de e-mailadressen vast van degenen die op de advertentie klikken, zodat je deze proactief kunt opvolgen.

Voordelen van Connect+

 • Jij bent de enige partij met de lead
 • Hoge conversie met een gezonde marge
 • Elke maand zeer relevante inhoud
 • Openingspercentages van 60% – 97% 
 • 9% – 18% doorklikpercentages
 • Bijna geen tijdinvestering

Leads & marketing zelf kopen

 • Meerdere installateurs die dezelfde lead proberen te bereiken
 • Lage conversie met concurrentie op prijs
 • Het is een hele klus om maandelijks aansprekende nieuwsbrieven te schrijven
 • Openingspercentages van 15% – 25%
 • Doorklikratio’s van 2,5 – 5%
 • Tijdrovend proces om aansprekende inhoud te maken

Connect+ helpt je…

Connect+ is toegankelijk voor alle installateurs, zelfs voor degenen die geen gebruik maken van het Solar Monkey verkoop- en ontwerpproduct.

1Verkoop warmtepompen

Verkoop warmtepompen

Promoot je warmtepompen bij je klanten en wek hun interesse op. In België zetten we gemiddeld 4 van elke 1.000 consumenten om in leads voor batterijen. Je kunt ook batterijen, energiecontracten, laadpunten, servicecontracten of andere producten adverteren.

Solar Monkey Connect+ NL Heatpump block
2Verkoop (slimme) batterijen

Verkoop (slimme) batterijen

Promoot je (slimme) batterijen bij je klanten en wek hun interesse op. In Nederland zetten we gemiddeld 26 van elke 1.000 consumenten om in leads voor batterijen. Je kunt ook energiecontracten, laadpunten, warmtepompen, servicecontracten of andere producten adverteren.

Solar Monkey Connect+ NL Battery Block
3Verzamel klantbeoordelingen

Verzamel klantbeoordelingen

Opbrengstrapporten via de mail verbeteren je serviceniveau door je klanten op de hoogte te houden van hun installatie na de verkoop. Dit biedt een uitstekende kans om een beoordeling te vragen.

Solar Monkey Connect+ NL Rate Block
4Verzamel verwijzingen

Verzamel verwijzingen

Moedig klanten aan om vrienden, buren of familie door te verwijzen om een installatie bij jou te kopen. In ruil daarvoor ontvangen ze een coupon, en de verwijzing krijgt een mooie korting. Verwijsprogramma’s zijn een uitstekende manier om je bedrijf te laten groeien!

Solar Monkey Connect+ NL Refer Block
Solar Monkey Connect Plus NL Email

340% betere prestaties

De opbrengstrapporten in de e-mails zijn aangepast aan elke klant, waardoor ze betrokken blijven, elke maand weer. Connect behaalt indrukwekkende openingspercentages van 56% – 99% en fantastische doorklikpercentages van 11% – 21%.

De ‘Rule of 7’ toont aan dat het herhalen van je boodschap essentieel is om klanten te overtuigen jouw producten te kopen. Met maandelijkse e-mails die de betrokkenheid van klanten behouden, blijft de klikratio opvallend hoog.

De best converterende advertenties

Het ontwerpen van aantrekkelijke, beknopte en pakkende advertenties is een ware kunst. Geef je advertenties een boost met onze superintelligente AI of laat onze professionele tekstschrijvers krachtige boodschappen voor je samenstellen.

Solar Monkey Connect+ NL Connect screen

Hoe werkt Connect+?

Configuratie

Solar Monkey Connect+ NL upload

Importeer je contacten en deel je omvormer portal referenties of API-sleutels. Als er installaties zijn die niet overeenkomen met je klantgegevens, moeten deze handmatig aan jou worden gekoppeld.

Creëren van advertenties

Solar Monkey Connect+ NL Optimize AI

Schrijf je advertenties en optimaliseer ze met onze AI-tool, Connect+, of laat onze professionals je content vormgeven met Connect+ Pro.

Waardevolle klantbetrokkenheid

Solar Monkey Connect+ NL Dashboard

Je klanten ontvangen maandelijks waardevolle opbrengstrapporten in hun e-mailbox. Leads die zijn gegenereerd en de e-mails van degenen die op de advertenties hebben geklikt, worden direct met jou gedeeld. Bekijk en vergelijk prestatie-indicatoren op je dashboard.

Connect+ prijzen

Kies tussen twee versies van Connect+ op basis van of je zelf de taken wilt uitvoeren of wilt dat wij het werk voor je doen.

In beide gevallen is Connect+ een winstgevende investering als je minstens één deal per maand genereert.

Solar Monkey Connect+ NL Pricing

Vertrouw op hun woord

Meld je aan voor Connect+

Maak je interesse in Connect+ kenbaar door je vandaag nog in te schrijven. Door je in te schrijven krijg je een wachtnummer dat je volgorde bepaalt op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, zonder bindende gevolgen. Reageer snel om bij de eersten in de rij te horen. Vul het onderstaande formulier in om je plek veilig te stellen!

Veelgestelde vragen

Ik ben geen klant van Solar Monkey; kan ik toch Connect+ gebruiken?

Ja, Connect+ is beschikbaar voor elk bedrijf dat zonne-installaties heeft verkocht, ongeacht of je wel of geen klant bent van het Solar Monkey verkoop- en ontwerpproduct.

Zijn we volgens de GDPR toegestaan om alle klanten een e-mail te sturen?

Ja, Connect+ is een serviceproduct dat informatie communiceert over de gekochte producten van klanten. Een opt-in is niet vereist, maar we bieden klanten wel de mogelijkheid om zich af te melden.

Waar is de maandelijkse prijs op gebaseerd?

De maandelijkse prijs is gebaseerd op twee belangrijke factoren: het aantal contactpersonen en het gekozen pakket (Connect+ of Connect+ Pro). Naarmate je meer installaties plaatst, neemt het aantal contactpersonen evenredig toe.

Als je bijvoorbeeld het Connect+ Pro pakket kiest en op dit moment 981 contactpersonen hebt, dan is je maandelijkse investering €358. Maar als je lijst met contactpersonen groter wordt dan 999, bijvoorbeeld 1002 contactpersonen, dan wordt je investering aangepast naar €488.

Wat houdt de configuratie precies in?

Het configuratieproces omvat verschillende stappen:
Integratie met omvormermerken: We halen opbrengstgegevens op van de omvormermerken die je installeert om rapporten te genereren. Deze gegevens worden verzameld via API’s. Je moet API-gegevens opgeven voor elk merk. We bieden een stap-voor-stap oplossing om je te helpen bij het verzamelen van de benodigde informatie per merk.

Contactgegevens van klanten: Terwijl sommige omvormermerken klanteninformatie delen via hun API’s, doen andere dat niet. Daarom moet je een volledige lijst van je klanten uploaden, inclusief hun volledige naam, adres en e-mailadres.

Installaties koppelen aan klantgegevens: We proberen installaties automatisch te koppelen aan je klantgegevens. De haalbaarheid van dit proces hangt echter grotendeels af van hoe installaties worden genoemd in de monitoringportals. Onze gebruiksvriendelijke interface vergemakkelijkt het handmatig koppelen van resterende installaties.

Wat is de looptijd van het abonnement?

Je abonnement duurt in eerste instantie zes maanden. Na deze periode kun je het maandelijks opzeggen.