Onze partners

Welkom op de pagina met partners van Solar Monkey. Hier erkennen we de gezamenlijke inspanningen van belangrijke partijen in de zonne-industrie die bijdragen aan onze gezamenlijke missie.

Hieronder vind je een lijst van onze gewaardeerde partners, die elk een essentiële rol spelen in het bevorderen van zonne-energieoplossingen.

UNEF

De Spaanse Fotovoltaïsche Unie (UNEF) is de belangrijkste vereniging voor fotovoltaïsche zonne-energie in Spanje. UNEF omvat meer dan 815 bedrijven en entiteiten uit de hele technologische waardeketen en vertegenwoordigt meer dan 90% van de zonne-energiesector in Spanje, waaronder producenten, installateurs, ingenieurs, fabrikanten van grondstoffen, producenten van modules en onderdelen, distributeurs en consultants.

Solar Monkey Partners - UNEF

BSW

De Federale Vereniging van de Zonne-energiesector bevordert actief een versnelde energietransitie in Duitsland. Ze vormen en handhaven in belangrijke mate gunstige politieke kaders door middel van geïnformeerde beleidsbegeleiding voor consistente groei in zonne-energiemarkten.

Solar Monkey Partners - BSW

Aruna

Aruna is een non-profitorganisatie die zich richt op het verbeteren van de kwaliteit van zonnepaneelinstallaties in Nederland en Europa. Door het standaardiseren van installatieregels wil Aruna goede installatiepraktijken garanderen. De organisatie pleit voor naleving van deze standaarden, waarbij de nadruk ligt op regelmatige kwaliteitsinspecties. Uiteindelijk ondersteunen de initiatieven van Aruna de bredere acceptatie van zonne-energie binnen de EU, waardoor een snellere energietransitie wordt bevorderd. De organisatie is opgericht door marktleiders in de zonne-energiewaardeketen.

Pipedrive

De samenwerking van Solar Monkey met Pipedrive voorziet onze klanten van een gebruiksvriendelijke, kosteneffectieve CRM-oplossing om de bedrijfsgroei te optimaliseren. De intuïtieve interface van Pipedrive stroomlijnt verkoopmonitoring en automatisering, en verbetert de productiviteit met geïntegreerde tools en gedetailleerde rapportagemogelijkheden. Door onze integratie kunnen gebruikers hun verkooppijplijn centraal beheren, leads afhandelen en verkoopactiviteiten automatiseren, waardoor ze zich kunnen concentreren op projectverkoop.

PV Vlaanderen

PV-Vlaanderen is het technologieplatform voor fotovoltaïsche zonne-energie in Vlaanderen, België. Als technologieplatform van ODE verenigt PV-Vlaanderen de gespecialiseerde producenten uit de PV-waardeketen: groothandelaars, projectontwikkelaars, studiebureaus en investeerders uit de PV-sector in Vlaanderen. PV-Vlaanderen promoot een toekomstgericht en duurzaam PV-beleid in Vlaanderen dat zoveel mogelijk gezinnen, instellingen en bedrijven aanmoedigt om hun energiebehoeften in te vullen met groene zonne-energie.