Oplossingen

Ontwerp binnen enkele minuten een nauwkeurig zonnepanelensysteem.

1Eenvoudig PV-ontwerp

Eenvoudig PV-ontwerp

Met de gebruiksvriendelijke interface van Solar Monkey wordt het ontwerpen van een zonnesysteem een fluitje van een cent. Versnel je ontwerpproces zonder aan nauwkeurigheid in te leveren.

2Overtuigende offertes

Overtuigende offertes

Profiteer van een betere verkoopconversie en bespaar tijd met de zeer aanpasbare offertes van Solar Monkeys. Onze van-ontwerp-tot-prijsstelling-flow maakt het je gemakkelijk om je klant een overtuigend voorstel te presenteren.

3CRM en integraties

CRM en integraties

Maak je verkoopteam effectiever met een platform om al je klantrelaties te beheren (CRM). Gebruik je al zo’n systeem? Of ben je nog op zoek naar een oplossing? In beide gevallen hebben we een oplossing voor je.

4CSM en support

CSM en support

Onze deskundige CSM en support teams staan altijd klaar om advies te geven over hoe je het meeste uit onze software kunt halen.

Solar Monkey employees explaining

Vertrouwd door meer dan 800 solar professionals

Ze beoordelen ons met een 9,2

Hoe ga je van start?

  1. Probeer onze software

    Onze geavanceerde softwareoplossing stelt solar bedrijven in staat om moeiteloos overtuigende offertes te maken, hun verkoopprocessen te optimaliseren en klanten kristalhelder inzicht te geven in hun zonnepanelensystemen. Probeer ons platform vandaag nog!

  2. Praat met een van onze experts

    Benut het volledige potentieel van onze softwareoplossing door een persoonlijk gesprek in te plannen met een van onze experts. Ons team is toegewijd ervoor te zorgen dat je alle ongelooflijke functies gebruikt die zijn afgestemd op je unieke behoeften.

  3. Laat je solar bedrijf groeien

    Met een betrouwbare partner zoals wij aan je zijde vergroot je jouw bereik, verhoog je je efficiëntie en versterk je jouw reputatie als marktleider in de solar sector. Zet de volgende stap naar bedrijfsgroei en ontgrendel vandaag nog het volledige potentieel van onze software.

Neem contact op en laat ons je op weg helpen.

Heb je vragen over onze software?

Wat is de softwareoplossing van Solar Monkey?

De Solar Monkey softwareoplossing is een uitgebreide, gebruiksvriendelijke tool die speciaal is ontworpen voor solar bedrijven. Het stroomlijnt het hele proces van het ontwerpen van zonnepanelen systemen en het maken van offertes, biedt efficiënte tools om verkoopprocessen te optimaliseren en nog veel meer, wat uiteindelijk leidt tot meer succesvolle projecten en tevreden klanten.

Hoe kan mijn organisatie hiervan profiteren?

De software van Solar Monkey helpt je groei en efficiëntie in je solar bedrijf te realiseren. Met de intuïtieve tools kun je je activiteiten stroomlijnen, overtuigende offertes maken en moeiteloos je verkoopprocessen optimaliseren. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar verhoogt ook de klanttevredenheid met duidelijke en professionele voorstellen. Probeer ons uit en laat ons je helpen groeien.