CRM en integraties

Maak je verkoopteam effectiever met een platform om al je klantrelaties te beheren (CRM). Gebruik je al zo'n systeem? Of ben je nog op zoek naar een oplossing? In beide gevallen hebben we een oplossing voor je.

  • Sluit bestaande tools naadloos aan op Solar Monkey.
  • Of maak gebruik van onze eersteklas CRM-oplossing.
  • Meer dan 60 tevreden PV-installateurs gebruiken dit CRM.

Probeer ons platform uit voor een gestroomlijnde solar business.

Vertrouwd door meer dan 800 solar professionals

Ze beoordelen ons met een 9,2

Pipedrive, onze intuïtieve CRM-oplossing

Als je op zoek bent naar een CRM-platform, kunnen wij je helpen. In Pipedrive hebben we een oplossing gevonden die perfect is voor solar bedrijven. En nog beter: we kunnen het voor je adviseren, configureren en integreren met Solar Monkey. Zo heb je twee tools in één superieure oplossing. Hieronder meer over Pipedrive.

Leads genereren

Met Pipedrive kun je leads rechtstreeks vanaf je website verzamelen. Maak een formulier aan om klanten te vragen naar hun energieverbruik, contactgegevens en meer. Wanneer deze informatie is ingevuld, wordt je verkoopteam op de hoogte gebracht en komt de lead in je sales funnel terecht.

Overzicht van je sales funnel

In één overzicht kun je zien hoe effectief je sales funnel is. Heb je voldoende leads? Wordt alles tijdig opgevolgd? Heeft het locatieonderzoek al plaatsgevonden? Je hele team kan alle informatie zien.

Eenvoudige activiteitenplanning

Het plannen van een locatieonderzoek of installatiedatum met klanten kan soms lastig zijn. Niet met Pipedrive! Geen heen en weer gemail meer. Plan eenvoudig een datum die zowel jou als je klant schikt en blijf je klanten de beste diensten leveren.

Rapportage

Als je je verkoopteam efficiënter wilt maken, heb je bruikbare inzichten nodig over wat er gaande is. De functie ‘Inzichten‘ van Pipedrive, met zijn interactieve dashboardsoftware, helpt je verkopers om winnende patronen te herkennen zodat ze je workflow en marketingcampagnes kunnen optimaliseren. Het is ook gemakkelijk te gebruiken, dus je kunt in een mum van tijd een echte data wizard worden.

Verdere integraties met Solar Monkey

Als je je eigen CRM-, ERP- of field management-systeem hebt en je wilt dat integreren met Solar Monkey, dan kunnen we dat ook voor je doen. Met onze API en moderne webhook kan elke ontwikkelaar een integratie met Solar Monkey bouwen. Integraties zijn een belangrijk onderdeel van onze productstrategie. Daarom streven we ernaar om de documentatie en mogelijkheden van onze integraties voortdurend te verbeteren.