Design en Sales: Soepel en Snel

Van nauwkeurige systeemontwerpen tot een gestroomlijnd verkoopproces, onze gebruiksvriendelijke oplossing stelt zonne-energie professionals in staat om hun efficiëntie te verhogen, kosten te verlagen en duurzaam succes te behalen. Geef je zonne-energiebedrijf een boost met de intuïtieve software van Solar Monkey - waar design & sales soepel en snel gemaakt wordt.

Alles voor je solar bedrijf

Ongeëvenaarde softwareoplossing

Onze geavanceerde software biedt solar bedrijven de tools die ze nodig hebben om hun activiteiten te stroomlijnen, de efficiëntie te verhogen en hun ROI te maximaliseren.

Lees meer

Naadloze integraties

Onze software integreert naadloos met bestaande CRM-systemen, waardoor het eenvoudiger dan ooit is voor professionals in zonne-energie om onze oplossingen te implementeren.

Lees meer

Weergaloze support

Ons toegewijde team van experts staat altijd klaar om persoonlijke ondersteuning te bieden, training en hulp om het succes van je bedrijf te garanderen.

Lees meer

Hoe het werkt

Eén efficiënt systeem voor al je solar behoeften

1Eenvoudig PV-ontwerp

Eenvoudig PV-ontwerp

Solar Monkey vereenvoudigt het inmeten van zonnepanelen met haar intuïtieve ontwerpmodule. De gebruiksvriendelijke interface garandeert snelle en nauwkeurige resultaten op basis van hoogtegegevens. Maak moeiteloos meerdere plannen en integreer verschillende merken om aan je specifieke eisen te voldoen. Geniet van veelzijdigheid en gebruiksgemak.

2Overtuigende offertes

Overtuigende offertes

Verhoog je verkoopconversies met onze geïntegreerde oplossing, met prachtige offerte templates en een gebruiksvriendelijke interface. Pas profielen moeiteloos aan je behoeften aan. Onze software biedt prijsflexibiliteit, zodat je zelf kunt kiezen tussen. Stroomlijn je processen en maximaliseer je conversie.

3CRM en integraties

CRM en integraties

Ons intuïtieve platform biedt een CRM van wereldklasse, deskundig advies en naadloze integratie met je tools. De combinatie met Pipedrive CRM stroomlijnt het genereren van leads. Onze software stelt 70+ PV-installateurs in staat om uitgebreide inzichten te verkrijgen en de klanttevredenheid te verhogen.

4CSM en Support

CSM en Support

Solar Monkey is je ideale partner voor het nauwkeuriger en sneller maken van PV-plannen en het optimaliseren van de verkoop. Onze deskundige CSM en Support teams staan altijd klaar om advies te geven over hoe je het meeste uit onze software kunt halen. Met Solar Monkey haal je een betrouwbare bondgenoot in huis om je PV-verkoop te verbeteren.

Solar Monkey employees explaining

Vertrouwd door meer dan 800 solar professionals

Ze beoordelen ons met een 9,2

Lees hier onze klantervaringen!

Tijd is geld – bespaar beide met Solar Monkey!

✓ Laat ons je vandaag nog helpen om je solar bedrijf te laten groeien!

Hoe kan ik beginnen met Solar Monkey?

Neem contact met ons op via ons contactformulier en ons team zal je begeleiden bij het onboarding proces zodat je aan de slag kunt met ons softwareplatform.

Kan ik Solar Monkey uitproberen voordat ik me vastleg?

Ja, we bieden een proefperiode zodat je de voordelen van Solar Monkey kunt ervaren voordat je een verplichting aangaat.

Welke soorten solar bedrijven kunnen profiteren van Solar Monkey?

Solar Monkey is ontworpen voor een breed scala aan solar bedrijven, waaronder installateurs, aannemers en consultants, om hun activiteiten te stroomlijnen en de betrokkenheid van klanten te vergroten.

Kan ik de door Solar Monkey gegenereerde offertes customisen?

Ja, je kunt offertes customisen zodat het overeenkomt met je merkidentiteit en aan de specifieke behoeften van je klanten.