Solar Fusion

Solar Fusion wordt georganiseerd door toonaangevende pioniers in de branche, Solar Monkey, Van der Valk, SolarEdge, Natec en TrinaSolar, en is bedoeld voor zonne-energieprofessionals die graag voorop willen blijven lopen in de snel evoluerende zonne-energiesector.

Brug tussen Ontwerp, Hardware & Slimme Energie

Welkom bij ‘Solar Fusion 2024: Brug tussen Ontwerp, Hardware & Slimme Energie.’ Het topevenement waar innovatie en praktijk elkaar ontmoeten op het gebied van zonne-energie. Of je nu op zoek bent naar verdieping van je kennis van PV-ontwerp, geavanceerde hardwaretechnologieën wilt ontdekken, je wilt verdiepen in opslagoplossingen of de dynamiek van slim energiebeheer wilt begrijpen, Solar Fusion 2024 biedt een uniek platform om je passie aan te wakkeren en je expertise te vergroten.

Let op: Elk bedrijf mag slechts twee personen aanmelden voor het evenement.

Details

  • Datum: 22 mei, 2024
  • Tijd: 14:00 – 20:00
  • Locatie: SolarEdge Training Center – Witboom 2, 4131 PL Vianen
  • Tickets: Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zorg dat je je op tijd aanmeldt!
  • Highlight: Drankjes, eten en netwerken na het evenement.

Belangrijkste voordelen

  • Inzichten van experts: Krijg unieke perspectieven van industrieleiders in zonnetechnologie.
  • Innovatieve oplossingen: Ontdek geavanceerde producten en oplossingen van SolarEdge, Van der Valk Solar, Natec, TrinaSolar, en Solar Monkey.
  • Netwerk mogelijkheden: Kom in contact met gelijkgestemde professionals, bouw waardevolle relaties op en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de dynamische PV-markt.

Event hosts

Solar Monkey Partnership Events

Solar Monkey

Solar Monkey is waar innovatie en duurzaamheid elkaar ontmoeten. Als leiders in de zonne-energiesector is Solar Monkey niet zomaar een softwareoplossing; ze zijn een drijvende kracht achter de revolutie op zonne-energiegebied. Met een toewijding aan integriteit en ongeëvenaarde service, versterken ze zonne-energie bedrijven door het leveren van de beste en meest innovatieve PV Design Software in de industrie. Solar Monkey is enthousiast om jullie host te zijn en dit onvergetelijke evenement met jullie te delen.

Van der Valk Solar

Van der Valk Solar Systems is sinds 2009 één van de snelst groeiende bedrijven in de solarbranche en richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van solar montagesystemen voor hellende daken, platte daken en kabelmanagement. Van der Valk Solar Systems is momenteel actief in 13 landen en hun montagesystemen worden ontwikkeld en geproduceerd in hun eigen fabriek in Nederland. Ze onderscheiden zich door hun brede toepasbaarheid, zeer snelle installatie en hoge kwaliteit.

Trina Solar

Trina Solar werd opgericht in 1997 en is een toonaangevende wereldwijde leverancier van fotovoltaïsche modules, slimme energieoplossingen en diensten om wereldwijde duurzame ontwikkeling te bevorderen. Door voortdurende innovatie blijft Trina Solar de PV-industrie vooruit stuwen. De missie van Trina Solar is om de wereldwijde ontwikkeling van duurzame energie te stimuleren.

SolarEdge

SolarEdge, opgericht in 2006 in Israël, is wereldwijd marktleider in slimme energietechnologie en biedt innovatieve oplossingen voor het benutten en beheren van zonne-energie. SolarEdge is gespecialiseerd in omvormers, optimisers en energieopslag. Het bedrijf optimaliseert de opwekking en het verbruik van energie voor residentiële, commerciële en grootschalige PV-systemen.

Natec

Sinds 2004 heeft Natec Sunergy zich ontwikkeld tot een van de grootste distributeurs van zonneproducten van gevestigde merken in de Benelux en versterkt het bedrijf steeds meer de marktpositie in heel Europa. Door nauw samen te werken met leveranciers en klanten verbindt de organisatie fabrikanten van zonne-energieproducten over de hele wereld met lokale installateurs van zonne-energie. Natec is momenteel actief in Nederland, België en Duitsland en heeft het hoofdkantoor in Den Bosch.

Meld je direct aan via de knop hieronder!

Onze sprekers en hun onderwerpen:

Jan Pieter Versluijs

Jan Pieter is de CEO van Solar Monkey en is zeer gepassioneerd over duurzame energie en het helpen van zonne-energiebedrijven om hun volledige potentieel te bereiken met de Solar Monkey-software. Hij zal spreken over ‘Maximaliseer je winst en weerbaarheid in een veranderende markt’.

LinkedIn

Léon Iken

Solar Monkey partnership event - Leon Iken

Met bijna tien jaar ervaring in de branche heeft Léon een enorme kennis van de solarmarkt en is hij voor Van der Valk verantwoordelijk voor New Business Development in Europa. Hij zal spreken over ‘Vermijd vliegende Zonnepanelen – Nieuwe uitdagingen die gepaard gaan met een veranderend klimaat’.

LinkedIn

Richard Poelstra

Solar Monkey partnership event - Richard Poelstra

Met 13 jaar ervaring in de zonne-energiebranche, waarvan de laatste zes jaar bij SolarEdge, heeft Richard Poelstra zich ontwikkeld van adviseur voor particulieren tot expert in grootschalige projecten en is hij nu als Sales Manager verantwoordelijk voor de residentiële en kleinzakelijke markt in Nederland. Hij spreekt over ‘Verbetering van zonne-energie-installaties: Omgaan met dynamische energiecontracten en consumentenvoorkeuren met SolarEdge ONE’.

LinkedIn

David Jebamony

Solar Monkey partnership event - David Jebamony

David Jebamony is Sales manager voor Trina Solar Distribution in de Benelux. Hij zal spreken over ‘Betrouwbaarheid, veiligheid en recyclen van PV-modules in de markt’.

LinkedIn

Dennis van der Meij

Ervaren in masterclasses en #kennisdelen, gespecialiseerd in PV/solar engineering, content creatie, projectbegeleiding, en advies. Expert in PV software en thuisaccu systemen, met een achtergrond in sales engineering en Lean Six Sigma Green Belt. Hij zal samen met Henry Lootens de vraag beantwoorden: ‘Zijn ik, mijn klant en zijn verdeelkast klaar voor zonnepanelen en batterijen?’

LinkedIn

Henry Lootens

Solar Monkey partnership event - Henry Lootens

Gepassioneerd over direct current (DC), met een missie om kennis te verspreiden via www.gelijkspanning.org. Bekend om een kritische, analytische aanpak, gecombineerd met energieke flair. Enthousiast over gelijkspanning, altijd klaar om inzichten te delen. Hij zal samen met Dennis van der Meij de vraag beantwoorden: ‘Zijn ik, mijn klant en zijn verdeelkast klaar voor zonnepanelen en batterijen?’

LinkedIn

Neem contact met ons op voor vragen over dit evenement en meer!

Heb je vragen over het evenement of wil je medeorganisator van een toekomstig evenement worden?

Routebeschrijving

Locatie

Het adres is Witboom 2, 4131 PL Vianen. Het is gemakkelijk bereikbaar en biedt een gastvrije omgeving voor alle deelnemers om te ontdekken, betrokken te raken en geïnspireerd te worden. Kom naar deze toplocatie voor een evenement dat een mijlpaal markeert in de reis naar een duurzame toekomst.

Adres:
SolarEdge Training Center – Witboom 2, 4131 PL Vianen

Solar Fusion zit helaas vol

Wil je op de hoogte gehouden worden van aankomende evenementen? Vul je gegevens hieronder in en we houden je automatisch op de hoogte van toekomstige events.

Zijn de activiteiten van je organisatie voornamelijk gericht op de verkoop en/of installatie van zonnesystemen?(Vereist)
Blijf op de hoogte! Meld je aan voor onze energieke nieuwsbrieven boordevol trends, tips en uitnodigingen voor branche-evenementen.(Vereist)
Geloof ons, je inbox zal je dankbaar zijn!
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden