Prestatie-monitoring door Solar Monkey

Je zonnepanelen zijn een investering van 25 jaar in schone energie. Maar na verloop van tijd kunnen onderdelen slijten of stuk gaan. Zelfs betrouwbare panelen kunnen hun efficiëntie verliezen. Met de prestatiemonitoring van Solar Monkey zorgen we ervoor dat je het meeste uit je panelen haalt.

  • We identificeren problemen en waarschuwen installateurs om deze op te lossen.
  • Blijf op de hoogte via analyses en rapporten van experts.
  • We beoordelen en analyseren de prestaties van je zonnepanelen.

Zorg voor vertrouwen in de prestaties van je zonnepanelen.

Experts in zonnepanelen software

Solar Monkey biedt eersteklas software voor zonnepanelen. We bieden ontwerp-, berekenings- en monitoringtools voor installateurs in heel Europa. Met onze ervaring in het ontwerpen van meer dan een miljoen systemen en het dagelijks monitoren van vele systemen, garanderen we topprestaties. Na verloop van tijd kunnen factoren zoals het weer de efficiëntie van zonnepanelen verminderen. Onze onafhankelijke monitoring zorgt ervoor dat je de maximale opbrengst uit je panelen haalt. Laat ons je helpen om het maximale uit je investering in zonne-energie te halen.

Vertrouwd door meer dan 800 solar professionals

Ze beoordelen ons met een 9,2

Zonnesysteem zekerheid

Je zonne-installatie kan te maken krijgen met problemen zoals internetonderbreking, schade aan panelen, elektrische storingen en nog veel meer. Zelfs als alles er aan de buitenkant goed uitziet, hoe kan je er dan zeker van zijn dat het systeem goed functioneert? Onze experts analyseren de hoeveelheid geproduceerde energie en vergelijken deze met onze berekende verwachtingen. Zo identificeren we potentiële prestatieproblemen.

Efficiënte probleemidentificatie

Problemen met zonnepanelen zijn niet altijd met het blote oog te zien. Dus wat gebeurt er als er zich een probleem voordoet? Je hoeft je geen zorgen te maken. Wij identificeren snel alle prestatieproblemen van je zonnepanelen. Onze waarschuwingen aan je installatiebedrijf zorgen ervoor dat de problemen direct worden opgelost, zodat je goed geïnformeerd blijft en het systeem optimaal blijft presteren.

Analyse van systeemprestaties

Onze experts beoordelen de daadwerkelijke productie van je systeem aan de hand van berekeningen op basis van nauwkeurige weersgegevens en het digitale model van je zonnesysteem. Je ontvangt ook elke drie maanden uitgebreide prestatierapporten over je zonnepanelen om de nauwkeurigheid en efficiëntie te garanderen.

Let op:

Solar Monkey is een B2B (business-to-business) bedrijf, wat betekent dat onze klanten andere bedrijven zijn. Terwijl deze pagina voor jou, de eindgebruiker, is bedoeld, is onze software ontworpen voor PV bedrijven, zoals installateurs van zonnepanelen. Alle andere informatie op onze website is dus voor hen bedoeld.