Mehmedali Karakaya

Mehmedali Karakaya is de Business Analist van Solar Monkey. In deze blog stellen we hem aan u voor.

‘Samen groeien met het bedrijf, als professional en als individu.’

Mehmedali Karakaya.

Het is weer tijd om je kennis te laten maken met een onmisbaar onderdeel van ons team. Deze keer is het de beurt aan Mehmedali Karakaya, onze Business Analyst. Lees hier om erachter te komen wie Mali is.

Zou je jezelf willen voorstellen?

Mehmedali Karakaya is de Business Analist van Solar Monkey. In deze blog stellen we hem aan u voor.

Ik ben Mali, officieel Mehmedali, Karakaya. Ik ben 26 jaar oud en ben geboren en getogen in Turkije. Mijn ouders komen echter niet oorspronkelijk uit Turkije. Ze zijn geboren en getogen in Bulgarije, en migreerden vervolgens een paar jaar voordat ik werd geboren naar Turkije. Ik geloof dat doordat mijn ouders migreerden en ik vanaf jonge leeftijd over meerdere culturen leerde, ik een verlangen voor interactie met verschillende culturen heb gecreëerd.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik hou van een goed gesprek met mensen, ongeacht het onderwerp. Zolang ik een productief gesprek kan voeren, ben ik tevreden. Verder houd ik enorm van reizen, vooral kamperen en backpacken. In de natuur zijn en nieuwe plekken verkennen zijn een groot deel van mijn interesses. Als ik geen goede discussie voer of op reis ben, geniet ik van het doen, kijken en praten over vele soorten sporten. Ik speel nu ook al bijna twintig jaar piano en maak composities als ik echt in de zone kan komen.

Wat is precies jouw rol binnen Solar Monkey?

Mijn rol is bedrijfsanalyse, wat betekent dat ik de financiële prestaties van het bedrijf zal volgen en proberen te verbeteren, en dat ik bruikbare inzichten zal genereren voor de verschillende kringen die we hebben om datagestuurde besluitvorming te vergemakkelijken. Omdat we heel snel groeien, is het handig om beslissingen te kunnen nemen op basis van cijfers in plaats van uitsluitend op gevoel.

Hoe ben je bij ons team terecht gekomen?

Ik heb al heel lang een grote passie voor duurzaamheid. Bovendien had ik een grote wens om in het softwaredomein te werken. Solar Monkey bood mij een unieke combinatie van beide, waardoor de energietransitie via een softwareoplossing wordt versneld. Zo kwam ik als stagiair bij het team terecht. Nu het bedrijf snel aan het opschalen is, is er grote behoefte aan analytische ondersteuning en daarom ben ik hier nu fulltimer.

Wat zijn jouw eerste indrukken van het team?

Ons recruitmentteam heeft fantastisch werk geleverd door ervoor te zorgen dat ons team bestaat uit allemaal super aardige en slimme mensen, zowel op kantoor als online. Ik geloof dat ik zowel op professioneel als op sociaal vlak veel van mijn collega’s zal leren, terwijl ik mijn eigen perspectief op tafel zal leggen.

Wat vind je tot nu toe het leukst aan Solar Monkey?

Wat mij vooral opvalt is de horizontale organisatie binnen het bedrijf en hoe goed deze is opgezet. Ik geloof dat het efficiënter werken mogelijk maakt en de werknemers in staat stelt eigenaar te worden van het bedrijf met haar doelstellingen en waarden. Persoonlijk geloof ik dat dit tot groot succes heeft geleid. Ik ervaar de organisatie als transparant, geloofwaardig en benaderbaar.

Hoe zie jij je avontuur bij Solar Monkey voor je?

Ik kwam op een extreem interessant moment bij het team. We bevinden ons in een proces van internationale expansie en organische maar snelle groei. Ik stel me hier een soortgelijk avontuur voor mijzelf voor. Ik zou graag samen met het bedrijf groeien, zowel als professional als als persoon. Ik heb het geluk dat ik impact kan maken op weg naar een duurzamere toekomst dankzij de begeleiding, vrijheid en eigenaarschap die ik krijg bij Solar Monkey!

Wat zou je tegen potentiële nieuwe Monkeys willen zeggen als ze dit lezen?

Als iemand die dit leest houdt van vrijheid, betekenisvol werk en leuke collega’s: dan ben je bij Solar Monkey aan het juiste adres! Om nog maar te zwijgen van de leuke evenementen, de remote-friendly cultuur en een team dat bestaat uit mensen van over de hele wereld!

Ben jij ook geïnspireerd door het verhaal van Mehmedali en wil je weten welke functies wij momenteel open hebben staan ​​binnen ons team? Klik dan op de onderstaande link!

Klik op de knop om onze vacatures te bekijken!

Share