Overtuigende offertes

Profiteer van een betere verkoopconversie en bespaar tijd met de zeer aanpasbare offertes van Solar Monkey. Onze van-ontwerp-tot-prijsstelling-flow maakt het je gemakkelijk om je klant een overtuigend voorstel te presenteren.

  • Val op met aanpasbare offerte templates.
  • Gebruiksvriendelijke interface en profielen.
  • Ook batterijen, EV's, opladers en warmtepompen.

Probeer ons platform uit voor een gestroomlijnde solar business.

Vertrouwd door meer dan 800 solar professionals

Ze beoordelen ons met een 9,2

Prachtige online templates

Pas je eigen huisstijl en ontwerp toe op prachtige online templates die je klant gemakkelijk kan openen op elk apparaat. Je kunt je klant verschillende opties presenteren die de klant kan overwegen in een persoonlijk portaal. Zodra het voorstel online is geaccepteerd, wordt je verkoopteam onmiddellijk op de hoogte gebracht.

Flexibele prijsstelling

Hoe je de prijs van je aanbieding ook wilt bepalen, wij hebben het voor je geregeld. Prijsverhogingen, kortingen of pakketprijzen; het is allemaal mogelijk. Je productcatalogus geeft je gecentraliseerde controle over hoe prijzen worden bepaald in een groter verkoopteam.

Eenvoudige business case berekeningen

De meeste klanten zien de investering in een zonnesysteem als een business case. Met financiële logica die is ingesteld voor uw nationale markt, en met financiële profielen voor B2B en B2C, maken we het eenvoudig om deze business case te berekenen en te presenteren.

EV-laders, batterijen en warmtepompen

Met Solar Monkey kun je ook EV-laders, batterijen en warmtepompen (“niet-PV-producten”) toevoegen aan je voorstellen. Maak ze onderdeel van een totaalvoorstel en business case, of bied ze apart aan; het is allemaal mogelijk.